A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Свято Святого Миколая «А хто, хто Миколая любить?»

Дата: 18.12.2020 16:11
Кількість переглядів: 198

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. У ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.

      Учні НВК:ЗШ І-ІІІ ступенів-гімназії №1, які навчаються на інклюзивній формі навчання, теж відсвяткували довгоочікуване свято Святого Миколая «А хто, хто Миколая любить?» що організували і провели асистенти учителів Нечипорук І.В., Муляр Л.М., Лєнська О.О.

Свято розпочалося з перегляду цікавої відеорозповіді про Миколая Чудотворця, яку доповнили старші учні  цікавими фактами про Святого. Весело та завзято відгадували загадки, відповідали на веселі питання та брали активну участь у командних та індивідуальних конкурсах та розвагах: «Склади сніговика»,  «Влучи сніжкою», «Пройди під дощиком», «Суша – вода», «Що у мішечку?», «Склади слово». Всі конкурси супроводжувалися святковою, веселою музикою.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Від свого покровителя учні отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.

Свято вдалося на славу, а щасливі дітки побігли до своїх класів, аби знову поринути в світ знань.

Заступник директора з навчально- виховної роботи Стадник Н.І.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень