A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Розпочався цикл занять «Важливі акценти щодо організації дистанційного навчання»

Дата: 17.03.2021 16:08
Кількість переглядів: 222

   

 

  З 17 березня 2021 року КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» розпочав цикл навчальних занять на тему «Важливі акценти щодо організації дистанційного навчання». До участі запрошуються педагогічні працівники закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади згідно графіка.

  Розпочинаючи навчання директор центру Світлана Ілюхіна відмітила, що вимушене дистанційне навчання стало викликом для всіх учасників освітнього процесу: вчителів, учнів та батьків. Організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, надихати і мотивувати учнів, давати раду технічним проблемам виявилося зовсім не просто. Дистанційно форма навчання передбачає доступ до інтернету, технічне забезпечення усіх учасників освітнього процесу, а також те, що вчителі володіють технологіями дистанційного навчання. Саме тому, зауважила директор, Центр за підтримки вчителів інформатики закладів освіти розпочав навчальні заняття,  у ході яких вчителі зможуть:

  • ознайомитись із загальними принципами впорядкування дистанційної освіти;
  • отримати довідкову інформацію про інструменти та платформи, на яких можна вчити дистанційно;
  • оволодіти конкретними методиками дистанційного навчання для початкової, основної та старшої школи.

   Підсумувала роботу консультант Центру Майя Бєляєва наголосила, що ми формуємо новий досвід української школи з дистанційної освіти, до якого згодом додаватимуться нові знання, вміння та методики, напрацьовані нашими колегами.

 

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень