A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Про конкурсний відбір учителів для участі у проєкті «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

Дата: 08.02.2021 15:19
Кількість переглядів: 196

   Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у рамках всеукраїнського проєкту «Вивчай і розрізняй: інфо-медійна грамотність» запрошує вчителів із Вінницької області приєднатися до великої когорти освітніх змінотворців. На сьогодні у проєкті беруть участь уже 654 школи і майже 3000 вчителів з усіх областей України.
      До участі у конкурсі запрошуються вчителі, які викладають історію у 8-10 класах, українську мову та літературу у 8-9 класах і мистецтво у 9 класі. Учителі-учасники проєкту пройдуть навчання з інфомедійної грамотності та одержать матеріали для інтеграції цих навичок у свої уроки.
  Ціль проєкту – навчити учнів критично сприймати інформацію, протидіяти маніпуляціям, усвідомити цінність високоякісної інформації в контексті шкільної освіти.
  
Діяльність проєкту направлена на розвиток навичок критичного сприйняття інформації та інтеграцію інфомедійної грамотності в навчальну програму закладів освіти. В рамках проєкту розробляються навчальні матеріали для вчителів (8-10 клас), проводяться тренінги для установ-учасників проєкту (школи, ІППО, педагогічні ЗВО), розроблено онлайн-курс з медіаграмотності Very Verified. 
        Відбір учасників триває до 14 лютого 2021р.
Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу та проєктом «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», а також заповнити форму участі у проєкті можна на сторінці: http://l2dua.com/ .

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень