A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

Дата: 02.09.2020 14:36
Кількість переглядів: 221

Це потрібно не мертвим, це потрібно живим…

Мільйонам людей назавжди врізався в пам’ять біль Другої світової війни. Червоним лиховісним  полум'ям увірвалася вона до мирних осель України  далекого  1939 року, розірвала небо хижою тінню нацистської навали, димом пожеж, смертю й руїнами. Мирний день відпочинку обернувся довгими роками страждань

Війна нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил. Вони – святиня нашої пам’яті. І скільки б не минуло років і десятиліть від того недільного ранку, коли пролунало страшне слово „війна”, вони ніколи не принесуть спокою матерям, діти яких віддали найдорожче – життя у боротьбі з нацистськими загарбниками. 

2 вересня, у день закінчення Другої світової війни,  учні нашої школи віддали данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах, хто віддав своє життя за наше щасливе сьогодення. Школярі відвідали шкільний музей бойової слави, де керівник  музею  Шевченко Т.М. та  старший екскурсовод Семчишин Оксана провели екскурсію і розповіли про найстрашнішу війну в історії людства.

Пам'ять… Це не просто частина історії. Пам'ять – це наша совість, біль, наша гордість. Пам'ять наших дідів і прадідів, пам'ять вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли, пам'ять тих, хто поліг смертю хоробрих, пам'ять всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна ... Ми пам’ятаємо!


                               Адміністрація КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. №2 м. Хмільника Вінницької області»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень