A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Нарада керівників закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади

Дата: 17.03.2021 14:01
Кількість переглядів: 196

      17 березня 2021 року на платформі "Google Meet" начальник Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Галина Коведа провела нараду керівників закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади.

         На нараді розглядалися питання організації освітнього процесу та господарської діяльності  закладів під час карантину. У ході роботи йшла мова про управлінську діяльність керівників щодо освоєння та використання закладами освіти онлайн-платформ для навчання учнів. Галина Іванівна акцентувала увагу на необхідності координації освітнього процесу директорами та заступниками директорів шкіл щодо форм і способів викладання навчального матеріалу, обсягу завдань для учнів. Коведа Г.І. наголосила на необхідності вивчити думку педагогів, батьків щодо відновлення навчання та визначити на засіданні педагогічної ради форми роботи закладів. Галина Коведа звернула увагу керівників на низький рівень інформаційної наповнюваності сайтів закладів освіти та закликала до висвітлення повної інформації щодо діяльності колективів.

    До наради долучились працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради». Світлана Ілюхіна, директор Центру, ознайомила присутніх з першими підсумками роботи, визначила плани на перспективу та закликала педагогічних працівників закладів освіти громади до активної співпраці. Консультант Центру Майя Бєляєва надала методичну консультацію по питанню завершення атестації педагогічних працівників та оформлення атестаційної документації.

         Головний спеціаліст Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Наталя Мурзановська звернула увагу керівників закладів освіти на необхідності участі учнівських та вчительських колективів у різних конкурсах, зокрема – «Проліски надії».

       Крім того, у ході наради розглянуто та обговорено ряд важливих питань, які потребували вирішення та надано необхідні рекомендації.

 

 Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень