A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

168 учнів Хмільницької ОТГ тепер уже випускники

Дата: 04.08.2020 12:22
Кількість переглядів: 214

       31 липня 2020 року у закладах загальної середньої освіти Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади  відбулося  офіційне вручення  свідоцтв про повну загальну середню освіту 168 випускникам 2019-2020 навчального  року. Із них 13 нагороджено золотою медаллю  « За особливі успіхи у навчанні »  та 6 срібною медаллю  « За успіхи у навчанні».

       На жаль, карантин уніс певні корективи у формат урочистостей: документи вручались  за графіком із дотриманням протиепідемічних заходів. Але, попри все, педагогічні колективи  намагалися створити для своїх учнів атмосферу свята.

     Багато  зворушливих, напутніх слів та побажань було сказано на адресу випускників  від директорів шкіл, класних  керівників і перших учителів,  слів вдячності -  батькам за чудове підростаюче покоління.

      Урочистості  цьогоріч ще довго озиватимуться  щасливими акордами у серцях кожного, хто був присутній на святі. Ось так легко, трохи емоційно відлетіли у широкий, безмежний світ наші випускники 2020 року. Юнаки і дівчата почали нове, невідоме для них доросле життя.

   Віримо, що у кожного з них воно буде насиченим і цікавим!

    Щасти вам дорогі випускники !

 


Управління освіти Хмільницької міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень