A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Продовжився цикл занять «Важливі акценти щодо організації дистанційного навчання»

Дата: 30.03.2021 10:20
Кількість переглядів: 286

  29 березня 2021 року КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» продовжив цикл навчальних занять на тему «Важливі акценти щодо організації дистанційного навчання». Участь у навчанні взяли педагогічні працівники закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади : КЗ «Куманівецький ЗЗСО І-ІІ ступенів»,

  КЗ «Голодьківський  ЗЗСО І-ІІ ступенів», КЗ «Соколівський ЗЗСО І-ІІ ступенів», КЗ«Журавненський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» та   консультанти  Центру.

   Роботу розпочала консультант  Центру Аліна Корнійчук , яка зазначила, що перехід на дистанційне навчання, зумовлений пандемією, став неочікуваним та доволі серйозним випробуванням для всіх учасників освітнього процесу – освітян, вчителів, учнів та їхніх батьків.

Дистанційне  навчання може бути реалізовано шляхом застосування дистанційної форми як окремої форми здобуття освіти або використання технологій дистанційного навчання для забезпечення навчання за різними формами здобуття освіти, їх поєднання.

    Саме їх застосування презентувала Іваниця Л. І., вчитель інформатики КЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 м.Хмільника», акцентувавши увагу на роботу вчителів з безкоштовними додатками Google (Диск, Форми, Документи, Таблиці, Презентації, Blogger, Youtube, Hangouts). Людмила Іванівна практично    продемонструвала роботу з додатками і надала практичні  поради щодо використання Classtime для віртуального навчання (у поєднанні з іншими технологіями, такими як Skype, Google Classroom тощо).

   Колеги долучились до обговорення, обмінялись ідеями і власним досвідом, та дійшли висновку, що хоча дистанційне навчання не є заміною очного та ніколи не планувалось на довгострокову перспективу, воно є ефективним інструментом здобуття освіти.

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень