A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Продовжився цикл занять «Важливі акценти щодо організації дистанційного навчання»

Дата: 24.03.2021 08:30
Кількість переглядів: 230

  23 березня 2021 року КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» продовжив цикл навчальних занять на тему «Важливі акценти щодо організації дистанційного навчання». Участь у навчанні взяли педагогічні працівники закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади : КЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2», КЗ «Сьомацький  ЗЗСО І-ІІІ ступенів», КЗ «Білорукавський ЗЗСО І-ІІ ступенів» та   консультанти  Центру.

   Традиційно  роботу розпочала директор Центру Світлана Ілюхіна, яка зазначила, що важливим фактором успішного функціонування будь-якої шкільної спільноти є взаємодія всіх учасників освітнього процесу. В умовах дистанційного навчання це стає особливо актуальним. Для належної організації такого навчання, відмітила Ілюхіна С.В., необхідні не лише якісне інтернет-підключення і технічне забезпечення, але й опанування та вдосконалення педагогами власних цифрових компетентностей, щоб повноцінно і уміло використовувати можливості цифрових платформ та інструментів для роботи з учнями. Адже дистанційне навчання – чи не найдієвіший спосіб для вчителя познайомитись із нестандартними і новаторськими методами.

  Саме їх застосування презентувала Шеремета Н.С., вчитель інформатики КЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4», акцентувавши увагу на організації дистанційного навчання в початковій школі.

   Колеги долучились до обговорення, обмінялись ідеями і власним досвідом, та дійшли висновку, що дистанційне навчання дасть результат лише, якщо буде посильним для всіх учасників освітнього процесу.

 

 

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень